Maja i Janjuš NAPUŠTAJU Elitu? Sva drama i INCIDENTI su deo višeg cilja - Raskrinkane skrivene namere

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023, 09:37

Maja i Janjuš NAPUŠTAJU "Elitu"? Sva drama i INCIDENTI su deo višeg cilja - Raskrinkane skrivene namere

Izvor koji je blizak Maji i Janjušu, barem kako mediji prenose, smatra da će njih dvoje na kraju završiti zajedno, te da planski i smišljeno žele da napuste rijaliti. No, sve ovo glavni akteri nisu potvrdili, te ipak ovakve reči treba uzeti sa rezervom.

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš priznao je da mu za sve godine koje je proveo pred kamerama nikada nije bilo teže u rijalitiju nego prethodnih dana, kada su tokom žučne svađe sa Aneli Ahmić pale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teške reči i najgore uvrede između njih.

Međutim, upućeni izvor tvrdi da iza celog tog cirkusa, koji su gledaoci imali prilike da vide kada su se Aneli i Marko izvređali na mrtvo ime, pomenuvši jedno drugom celu familiju, stoji navodno Maja Marinković, sa kojom je Janjuš isplanirao da napusti "Elitu" i obnovi vezu.

- Čudno je kako se Maja sve vreme tokom te njihove svađe držala po strani, ali činjenica je da je bukvalno, kako je Takijeva mala kročila na imanje u Šimanovce, Marko Janjušević izgubio glavu i poremetio sve druge odnose. Od tada kreću njegove konstantne svađe sa Ahmićevom, koju počinje i da pravi ljubomornom s Jovanom Cvijanović iako do tada nije mogao očima da je gleda i sve vreme je bežao od nje. Samo ju je iskoristio da lakše otkači Aneli. Međutim, pošto ni ona nije nimalo naivna, situacija je kulminirala svim tim uvredama i pominjanjem familije, deteta i Markove supruge Ene - priča izvor blizak bivšem paru, Maji i Janjušu, te dalje tvrdi:

- U isto vreme Janjuš i Maja žele da napuste imanje. On, navodno, zbog scena koje je ponovo napravio u rijalitiju, te iznova povredio ženu i dete, dok Maji, kao, ne prija okruženje. To je njihov dogovor, da naprave dramu čiji direktni učesnici neće biti njih dvoje zajedno. Pred Enom će ispasti kriv zbog drugih žena, što će njoj, u svakom slučaju, lakše pasti, nego da je ponovo u pitanju Maja, koja joj stoji kao kost u grlu. Da se ne lažemo, Marinkovićka je ušla u Belu kuću samo da vrati bivšeg, a on je pokazao da nije imun na nju time što je potpuno izgubio kontrolu u svim ostalim odnosima koje je započeo pre njenog ulaska - završava izvor.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.