Izvor: Luftika.rs, 04.Okt.2022, 12:38

„Ma koga, bre, da ostavim“: Kontrolorke napale ženu zbog karte, čupale je i tukle (VIDEO)

Na društvenim mrežama osvanuo je video snimak incidenta koji se odigrao u gradskom prevozu u Beogradu, a kako se navodi, kontrola GSP-a je fizički nasrnula na ženu zbog karte.
„Upravo linija 78, Bosanska, napali ženu jer nije njena kartica, a pritom je prokucana. Sramota!! Dve žene iz kontrole, bukvalno su čupali i tukli ženu, pozvana je policija“, objavljeno je na Instagram profilu Serbia Live Beograd.








View >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << this post on Instagram


















A post shared by SERBIA LIVE – BEOGRAD (@serbialive_beograd)


Kako se vidi na video snimku, građani su reagovali i branili ženu, ali radnice kontrole nisu odustajale.
Kompanija Kentkart: Kontrolorka prva napadnuta Povodom incidenta oglasila se i kompanije Kentkart koja obavlja posao naplate karata i upravljanja vozilima javnog prevoza u Beogradu.  U ovoj kompaniji tvrde da su kontrolorke postupile po proceduri, kao i da je jedna od njih prva naapdnuta.
„Na liniji 78 u Zemunu danas je došlo do incidenta kada je putnica kontrolorkama pokazala putnu ispravu koja nije njena. Uvidom u putnu ispravu bilo je evidentno da ona pripada drugoj osobi i to starijoj, penzioneru. Zbog toga su naše koleginice prema proceduri i ovlašćenjima koje imaju, istu i oduzele, nakon čega ih je putnica fizički napala držeći jednu od kontrolorki za vrat, što se vidi jasno i na snimku.
Putnica je sve vreme pokušavala da povrati Beogradsku karticu zbog čega je i fizički sve vreme nasrtala na kontrolorku. Nakon napuštanja vozila, ona je na autobuskom stajalištu Bosanska i dalje nastavila da napada kontrolorke pokušavajući da dođe do oduzete kartice.
Naše koleginice su potom pozvale policiju, a putnica se udaljila sa stajališta. Ovom prilikom molimo putnike da uvek kod sebe imaju važeće vozne isprave, jer u suprotnom kontrolori imaju parvo da ih oduzmu“, stoji u saopštenju koje je kompanija Kentkart poslala Luftici.
Trudnici u Novom Sadu kontrola u busu naplatila kaznu 1650 dinara za jednu stanicu
Izvor: Nova

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

"MA KOGA, BRE, DA OSTAVIM" Incident u GSP-u, kontrola nasrnula na ženu zbog karte, putnici skočili da je brane (VIDEO)

Izvor: Blic, 04.Okt.2022

Na društvenim mrežama osvanuo je video snimak incidenta koji se odigrao u gradskom prevozu u Beogradu, a kako se navodi, kontrola GSP-a je fizički nasrnula na ženu zbog karte.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.