MUP objavio saopštenje povodom napada na Cecinu kuću

Izvor: B92, 03.Okt.2018, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP objavio saopštenje povodom "napada na Cecinu kuću"

Ministarstvo unutrašnjih poslova se oglasilo povodom incidenta koji se dogodio u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu.

Navedeno je da su identifikovane dve osobe za koje se sumnja da su “vozilom udarili u kuću u kojoj živi Svetlana Ražnatović”.

“Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje za osumnjičenima N. A. (1986) i S. M. (1988) je raspisana potraga”, navedeno je u saopštenju MUP.

Podsetimo, mediji su preneli da su u nedelju ujutru tri automobila udarala u kapiju kuće u kojoj živi udovica Željka Ražnatovića Arkana.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Identifikovani napadači na kuću Svetlane Ražnatović

Izvor: RTS, 03.Okt.2018

. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu identifikovali su dve osobe za koje se sumnja da su u nedelju ujutru u Ulici Ljutice Bogdana vozilom udarili u kuću u kojoj živi Svetlana Ražnatović.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.