MUP: Slučaj lica koje je ušlo na stadion

Izvor: RTS, 08.Avg.2013, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Slučaj lica koje je ušlo na stadion

Ministarstvo unutrašnjih poslova ispitaće okolnosti u vezi sa incidentom nakon utakmice Partizan - Ludogorec, kada je jedan od vođa navijača Partizana Miloš Radisavljević Kimi ušao na teren i skinuo kapitensku traku sa ruke Marka Šćepovića.

Ministarstvo unutrašnjih poslova ispitaće sve okolnosti incidenta posle fubalske utakmice Partizan-Ludogorec >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Beogradu, kada je jedan navijač ušao na teren i skinuo kapitensku traku Marku Šćepoviću, izjavio je državni sekretar MUP-a Vanja Vukić.

Posle revanš utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koju je Partizan izgubio, jedan od vođa navijača Partizana Miloš Radisavljević Kimi sišao je sa tribine stadiona u Humskoj, skinuo traku Šćepoviću i odneo je navijačima. Pritom nije reagovalo obezbeđenje, ali ni navijači Partizana.

"MUP će ispitati da li je lice koje je ušlo na stadion imalo i neko odobrenje od uprave fudbalskog kluba Partizan da stoji na mestu na kom se nalazilo, kao i sve okolnosti koje su dovele do tog slučaja", rekao je Vukić.

On je istakao da MUP proverava "sve te navode".

Radisavljević, poznat po nadimku Kimi, odslužio je zatvorsku kaznu zbog pretnji novinarki B92 Brankici Stanković, a prvostepeno je osuđen na četiri meseca zatvora zbog napada na policajce tokom nereda u kojima je 2004. zapaljena beogradska Bajrakli džamija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.