MOJ SIN JE ISTRAUMIRAN, od incidenta već OSAM DANA NIJE IŠAO U ŠKOLU! Dečak (10) se igrao sa drugovima na privatnom posedu, a onda je usledila burna reakcija vlasnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2022, 19:09

"MOJ SIN JE ISTRAUMIRAN, od incidenta već OSAM DANA NIJE IŠAO U ŠKOLU!" Dečak (10) se igrao sa drugovima na privatnom posedu, a onda je usledila burna reakcija vlasnika

Uplašeni školarac tvrdi da je čovek za volanom jurio njega i njegove prijatelje njegovim kolima kroz selo.

Dečakova mama Šarlot Refold kaže da je njenog sina Rajlija (10) muškarac dva puta jurio i preskočio zid vrta da bi pobegao. Od incidenta nije napuštao porodičnu kuću i još uvek se oseća uplašeno. Gospođa Refold je rekla da je Rajli bio sa tri prijatelja na ivici golf terena kada im je prišao čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je tvrdio da je to privatno vlasništvo, izvestio je North Vales Live.

- Samo su se igrali, skakali preko potoka, kao dečaci. Čovek je rekao da su na privatnom zemljištu, a dečaci su rekli da to nije njegova zemlja. Potom je jednog od njih zgrabio za rame i podigao svoj bicikl, bacivši ga preko zida na put - rekla je ona.

Kada su ih roditelji ispitivali, dečaci su kasnije priznali da su psovali čoveku koji je nakratko krenuo u poteru peške, ali je odustao. Nakon što su se sakrili nekoliko minuta, dečaci su se povukli u obližnju prodavnicu, kada se muškarac zaustavio u svom automobilu i oni su ponovo pobegli.

Za razliku od Rajlija, ostali dečaci su imali bicikle i mogli su da pobegnu, ostavljajući ga samog. Prema rečima gospođe Refold, vozač je potom krenuo za njenim sinom. Nadajući se da ga vozač neće pratiti, Rajli je naleteo na privatni prilaz - ali je tvrdio da ga je vozač pomno gonio. Kada je stigao do imanja, preskočio je nizak zid kako bi „izbegao udarac“, skrivajući se sve dok čovek nije izašao iz auta. Kada je obala bila čista, Rajli je otrčao kući i rekao svom tati, Marvinu, šta se dogodilo.

Stigavši kući s posla, gospođa Refold je izvela svog sina svojim kolima da se vrati njegovim koracima i proveri njegovu priču.

- Dečaci su puni priča i želeli smo da se uverimo da nam govori istinu. Kada sam stigao kući, još se tresao i nije mogao da izgovori reči kako treba, pa smo izašli kolima. Pronašla sam tragove skretanja u šljunku i bilo je tragova proklizavanja pored zida kao da je automobil iznenada zakočio. Rajli je opisao auto i uspeli smo da ga lociramo na prilazu.

Gđa Reffold je pozvala 999 i dala policiji registarski broj vozila.

Incident je prosleđen policiji Portmadoga, koja je razgovarala sa vozačem pre nego što je pozvala porodicu prošlog ponedeljka. Od tada su policajci pitali da li bi prihvatila pismeno izvinjenje.  Nakon incidenta, Rajli nije napuštao dom osim da je otišao u školu. Roditelji su sve dečake ispitivali kako bi proverili njihove priče.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.