MILOJKO SE KONAČNO DIGAO IZ POSTELJE Neće me UBITI! Juče umalo UMRO nakon što ga je Milijana UDARILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOJKO SE KONAČNO DIGAO IZ POSTELJE "Neće me UBITI!" Juče umalo UMRO nakon što ga je Milijana UDARILA

Posle drame...

Milojko Božić je juče u rijalitiju "Parovi 8" preživeo životnu dramu. Njega su u jednom momentu izveli iz vile ne bi li ga pregledali lekari Hitne pomoći nakon incidenta sa njegovom suprugom Milijanom Božić. On je rekao kako ga je Milijana udarila stolicom u rebra, dok druga strana tvrdi kako je pao jer mu se slošilo (više o tome pročitajte na OVOM linku), a potom je njegovo zdravstveno stanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo kritično.

Na kraju se ispostavilo da je Milojkova priča bila istinita jer je produkcija "Parova" kaznila Milijanu zbog fizičkog kontakta (više o tome saznajte klikom na OVAJ link), a ona se tokom burne sinoćne večeri zakačila i sa ljubavnikom Nemanjom Stamatovićem Žapcem, jer je nad Božićevim krevetom kukala: "Milojko, ustani, ostaviću Žapca! Neću više nikad!"

Učesnik šoua u luksuznoj zemunskoj vili koji je 53 godine stariji od svoje još uvek zakonite supruge, nije se od juče dizao iz kreveta u spavaćoj sobi. Iako mu se stanje lagano stabilizovalo, on je u bolovima ležao na krevetu.

Tako je bilo sve do večeras kada se konačno pridigao i došao da sto da jede. Kako kaže, on je odlučio da okrene drugi list i ne želi više da pati zbog Milijane.

- Neće mene ona oterati u grob - rekao je u jednom trenutku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.