Izvor: Pančevac-online.com, 23.Mar.2023, 11:23

MASOVNA TUČA NA NOVOM BEOGRADU! 40 navijača tuklo se zbog grafita! Mladić (30) životno ugrožen, a povređeno još 10! Među njima i deca!

Oko ponoći je izbila masovna tuča četrdesetak muškaraca u Gandijevoj ulici u Beogradu. Više osoba je povređeno, među kojima dva tinejdzera koji su prevezeni u Tiršovu. Kako RTS nezvanično saznaje, sukobile su se dve navijačke grupe, a uzrok tuče je crtanje grafita. U incidentu je učestvovalo njih četrdesetak, a nekoliko vinovnika zadobilo je teže povrede. […] The post MASOVNA TUČA NA NOVOM BEOGRADU! 40 navijača tuklo se zbog grafita! Mladić (30) životno ugrožen, a povređeno još 10! Među njima i deca! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

ISPLIVAO NAVODNI SNIMAK KRVAVE TUČE DELIJA I GROBARA! Odzvanjaju jezivi krici: "Ubij, udri" (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2023

Na mrežama se već proširio navodni snimak krvave tuče koji je neko napravio sa terase ili krova a na kojem se čuju jezive pretnje: "ubij" i "udri"

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.