MAMA TI MATORA - HAOS NA NASTUPU, Edita ŽESTOKO odbrusila na dobacivanja iz publike, a oni je potom izviždali

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 10:48

"MAMA TI MATORA" - HAOS NA NASTUPU, Edita ŽESTOKO odbrusila na dobacivanja iz publike, a oni je potom izviždali

Nije im ostala dužna.

Popularna pevačica Edita Aradinović jednom prilikom doživela je na svom nastupu incident zbog kojeg je morala odmah da odreaguje.

Naime, Edita se pojavila na nastupu u uskom, crnom kombinezonu sa golim leđima, a u jednom momentu našla se u neprijatnoj situaciji kada joj je neko od gostiju prepunog kluba dobacio: "Matora!". Međutim, ni poznata pevačica nije ostala dužna, te je smesta odgovorila na povike iz publike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Mama ti matora - rekla je pevačica izrevoltirano, nakon čega je sa osmehom nastavila da peva svoj veliki hit "Pucaj mi u srce", dok je publika počela da zviždi "Uaaa!".

Ovaj snimak ubrzo je osvanuo na društvenim mrežama gde je postao viralan, a ispod njega nižu se komentari različiti komentari. I dok su neki oduševljeni hitrom i žestokom reakcijom pevačice, drugi ipak misle da nije trebalo da odreaguje tako burno.

"Koja kraljica", "Hahaha e hit", "Malo se pogubila, al' ajde", samo su neki od mnogobrojnih komentara ispod videa.

Podsetimo, strašan sukob između sestara Indire i Edite Aradinović zaprepastio je domaću javnost. One su se jednom prilikom čak žestoko i potukle nasred ulice, a snimak je vrlo brzo osvanuo na društvenim mrežama. Međutim, skoro su se zajedno pojavile u javnosti, vidno raspoložene i nasmejane, te je jasno da među njima više nema zle krvi.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.