MADE IN CHINA: Vozaču  KINESKOG ELEKTRIČNOG automobila ISPALA BATERIJA u sred VOŽNJE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 13:34

MADE IN CHINA: Vozaču KINESKOG ELEKTRIČNOG automobila ISPALA BATERIJA u sred VOŽNJE (VIDEO)

Dokaz da još uvek moraju da rade na bezbednosti i pouzdanosti svojih vozila.

Nesvakidašnji saobraćajni incident dogodio se u Čengduu u Kini. Tokom vožnje, jednom električnom automobilu je ispala baterija i završila nasred puta, a auto se zaustavio malo dalje.

U pitanju je Cao Cao 60 kineskog brenda Cao Cao Mobility. Pomenuti automobil je deo ponude kompanije za mobilnost i može se voziti uz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pretplatu.

Automobil košta oko 17.000 evra, a baterija mu omogućava domet od 415 kilometara. Kompanija, koja je deo kineskog giganta Geely, ističe da je njihova garancija 600.000 kilometara.

Cao Cao 60 funkcioniše kao model sa zamenljivom baterijom, što je zanimljiv koncept jer promena baterija traje znatno kraće od punjenja. Zamena mora biti obavljena bez greške, a baterija mora da se smesti u svoje ležište.

U suprotnom, može se dogoditi ovo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kineskom električnom automobilu u vožnji ispala baterija (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jul.2023

Nesvakidašnji saobraćajni incident dogodio se u Čengduu u Kini.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.