Izvor: B92, 17.Okt.2010, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luković: "Ćutimo zbog porodica"

Glavno pitanje u vezi sa reprezentativcima Srbije je naravno incident u Đenovi početkom nedelje.

Tako ni levi bek Zenita iz Sankt Peterburga Aleksandar Luković nije bio pošteđen "podsećanja" o nemilim slikama od pre nekoliko večeri.

"Razgovarali smo o svemu što se dešavalo tog dana u Đenovi i doneli smo odluku da o tome ne pričamo sa novinarima. To je veoma, veoma delikatna situacija. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ne želimo da zbog naših negativnih primedbi neko u Srbiji ima problem. Naše porodice žive u Srbiji", poručio je Luković.

O mogućnosti da Srbija bude diskvalifikovana iz kvalifikacija Luković je rekao.

"Mi smo u Đenovu otišli da igramo fudbal. Neka ova situacija bude lekcija za navijače iz drugih zemalja. I zamolio bih medije da me više ne pitaju o tim događajima”, kaže Luković.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.