Leče otpustio trenera posle incidenta

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 12:53

Leče otpustio trenera posle incidenta

Trener Lečea Roberto D'Aversa je dobio otkaz posle neprimerenog ponašanja.

D'Aversa je na utakmici između Lečea i Verone (0:1), posle meča prišao Tomasu Anriju, fudbaleru gostujuće ekipe i udario ga glavom.

Suspenzija je bila neminovna, očekivala se odluka, a ona je bila donešena i pre nego očekivano.

Leče je obavestio javnost da je raskinuo saradnju sa italijanskim stručnjakom.

"Posle događaja na meču Lečea i Verone, Leče obaveštava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << javnost da je prekinuta saradnja s trenerom Robertom D'Aversom, zahvaljujemo njemu i njegovom stručnom štabu", stoji u saopštenju Lećea.

D'Aversa, koji je na klupi Lečea bio od juna 2023, potom se u poruci na društvenim mrežama izvinio Anriju, Veroni, njenim čelnicima, navijačima Lečea i svima u italijanskom fudbalu.

Anri je takođe objavio poruku na društvenim mrežma.

"Ništa ne može opravdati udarac glavom dok ste na putu ka svlačionici. Srećan sam zbog osvojena tri boda", napisao je Anri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.