Laveci sa devojkom beži na Ostrvo?

Izvor: RTS, 28.Nov.2011, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laveci sa devojkom beži na Ostrvo?

Ezekjel Laveci bi sa devojkom uskoro mogao da pobegne iz Napulja. Razlog je visoka stopa kriminala u tom gradu. Lavecijevu devojku su u subotu uveče dvojica razbojnika na ulici držala na nišanu i oteli joj skupoceni "roleks". Posle tog incidenta, najavljeni prelazak Lavecija u Mančester siti nije više nemoguć.

Do prošlog vikenda prelazak napadača Napolija Ezekijela Lavecija u Mančester siti bila je nemoguća >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << misija, ali posle subote uveče više ništa nije isključeno. Razlog da se ovaj neverovatni transfer ipak ostvari jeste Lavecijeva devojka Janina Skrepante.

Janina je u subotu uveče preživela veliki stres kada su je na sred ulice opljačkala dva naoružana razbojnika. Lavecijevoj devojci su razbojnici, koji su je držali na nišanu, oteli skupoceni "roleks".

Inače, ovaj napad je usledeo smo nekoliko dana posle oružanogn napada na trudnu devojku Lavecijevog saigrača Mareka Hamšija, kojoj su pod pretnjom oružjem, oteli kola.

Besna Lavecijeva devojka na svom Tviter profilu napisala pogrdne stvari na račun grada Napulja i poručila da je su gradovi u Argentini siguriniji od ovog mesta na Mediteranu.

Posle velikog broja kritičkih komentara, ona je uklonila svoju poruku sa Tvitera, izvinila se Napolitancima i rekla da je i dalje pod stresom zbog svega što joj se dogodilo.

Celu stvar pokušao je da minimizira i vlasnik Napolija, Aurelio de Laurentis koji je rekao da Napulj nije tako opasan grad kao što se priča.

"U Napulju nema ništa više nasilja nego u Milanu ili Rimu, koji su za mene prestonice kriminala u Italiji. Lavecijeva devojka je neke stvari prokomentarisala dok je još bila pod stresom. Ja sam mogao da kažem Janini da u vreme krize ona ne treba da se šeta sa 'roleksom' na ruci. Njena reakcije je razumljiva, ona možda još nije dovoljno Napolitanka da se navikne na ovakve stvaru", rekao je De Laurentis.

Za sada se ne zna kako će Laveci reagovati posle ove situacije. Argentinac je već dobio poziv svog saigrača iz reprezentacije Serhia Aguera da im se pridruži u Mančester sitiju,

Mančini bi bio oduševljen da ga ima u ekipi, a bogati vlasnici kluba imaju dovoljno novca. Na kraju, odlučuje samo Laveci, i(li) njegova devojka.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.