LEKAR POKOSIO DVE DEVOJČICE, PA DOBIO BATINE: Uhapšen napadač na mladog doktora!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024, 22:13

LEKAR POKOSIO DVE DEVOJČICE, PA DOBIO BATINE: Uhapšen napadač na mladog doktora!

Posle incidenta, napadač je pobegao, ali ga je policija kasnije uhapsila

Mladić (23) uhapšen je u Beogradu zbog sumnje da je muškarcu (27) naneo teške telesne povrede nakon saobraćajne nezgode.

On se sumnjiči da je juče u Ulici Marka Čelebonovića, nakon saobraćajne nezgode u kojoj je dvadesetsedmogodišnji muškarac oborio dva pešaka na pešačkom prelazu koja su tom prilikom lakše povređena, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaustavio svoje vozilo, izašao i zadao više udaraca u glavu ovom čoveku nanevši mu teške telesne povrede, sa kojim je prethodno imao nesporazum u saobraćaju, a potom pobegao.

Podsetimo, vozač "mazde" koji je, prema nezvaničnim informacijama, mladi lekar, na pešačkom prelazu udario je dve devojčice starosti 17 i osam godina. On ih navodno nije video od vozila koje je bilo pored njega u traci i pokušao je da izbegne udarac, ali nije uspeo.

Kada je izašao iz vozila da vidi da li su devojčice dobro i da im ukaže pomoć ukoliko im je potrebna, iz automobila koji je bio iza njega je izašao muškarac koji je fizički nasrnuo na njega.

(Srbija Danas/Telegraf.rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.