Kubica izlazi iz bolnice

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Apr.2011, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kubica izlazi iz bolnice

Poljski vozač Formule 1 Robert Kubica, koji je u februaru zadobio teške povrede na reliju u Italiji, uskoro će napustiti bolnicu i nastaviti da se oporavlja kod kuće.
Sada se osećam mnogo bolje. Moj oporavak ide u pravom smeru, a ukupno fizičko i psihičko stanje mi se poboljšava iz dana u dan, tako da ću kroz najviše deset dana napustiti bolnicu Santa Korona – rekao je Kubica.
Poljski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << vozač je zadobio ozbiljne povrede ruke i noge u incidentu na reliju 6. februara, zbog čega je nekoliko puta morao da bude podvrgnut operacijama.
Kubica je naglasio da mu je i dalje slaba pokretljivost ruke i objasnio to činjenicom da se dugo nije kretao.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.