Krvavi obračun u Novom Pazaru – Mladić (24) uboden nožem u grudi, pa prebačen u bolnicu

Izvor: SandzakPress.net, 27.Jan.2020, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krvavi obračun u Novom Pazaru – Mladić (24) uboden nožem u grudi, pa prebačen u bolnicu

Mladić A.Č. (24)teško je povređen večeras u Novom Pazaru kada ga je, za sada nepoznata osoba, povredila nožem, nezvanično saznaje “Blic”. Prema nepotvrđenim informacijama, incident se desio u blizini Sportske hale “Izudin Šušević”, a A.Č. je zadobio povrede grudnog koša i stomaka. Prebačen je u Opštu bolnicu, a prema informacijama iz te zdravstvene ustanove, u toku je njegova operacija. Još uvek nisu poznati okolnosti i identitet osobe koja je nanela povrede mladiću. (blic.rs)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPET INCIDENT U NOVOM PAZARU: Mladić (24) izboden nožem u tuči

Izvor: Kurir, 27.Jan.2020

Njega je za sada nepoznata osoba više puta ubola nožem u predelu grudnog koša i stomaka

Nastavak na Kurir...

KRVAVI OBRAČUN U NOVOM PAZARU: Mladić (24) izboden nožem u grudi i stomak!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020

Još uvek nisu poznati okolnosti i identitet osobe koja je nanela povrede mladiću...Mladić A.Č. (24) teško je povređen večeras u Novom Pazaru kada ga je, za sada nepoznata osoba, povredila nožem...Prema nepotvrđenim informacijama, incident se desio u blizini Sportske hale "Izudin Šušević",...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.