Krstarenje iz pakla zbog bahatog ponašanja velike italijanske porodice

Izvor: Beta, 18.Feb.2018, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstarenje iz pakla zbog bahatog ponašanja velike italijanske porodice

Putnici na krstarenju u Južnom Pacifiku rekli su da im je putovanje pretvoreno u "krstarenje iz pakla" zbog višednevnih svadja i tuča koje je izazvala proširena 23-očlana porodica, zbog čega su se neki gosti zaključali u kabine da izbegnu nasilje.Brod Karnival Ledžend stigao je juče u svoju matičnu luku u Melburnu, dan pošto je izgrednička porodica iskrcana iz plovila na vanrednom pristajanju u Novom Južnom Velsu, prenosi agencija AP.Policija je saopštila da ispituju incident a operator putovanja se izvinio zbog remetilačkog ponašanja porodične grupe koja je iskrcana s kruzera.Putnica Lisa Bolito rekla je novinarima da je "velika italijanska porodica" danima ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

(VIDEO) KRSTARENJE IZ PAKLA: Bahata porodica tukla i davila putnike na kruzeru, jedva ih IZBACILI S BRODA!

Izvor: Kurir, 18.Feb.2018

MELBURN - Putnici na krstarenju u Južnom Pacifiku rekli su da im je 10-dnevno putovanje pretvoreno u živi pakao zbog višednevnih svađa i tuča koje je izazvala proširena 23-očlana porodica, a neki gosti su čak morali da se zaključaju u kabine da bi izbegli nasilje!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.