Izvor: Blic, 28.Okt.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivične prijave zbog tuče na školskom času

Niška policija rasvetlila je incident u gimnaziji „Svetozar Marković” u Nišu kada su dvojica dečaka na času napala učenika Momčila Mićića i zadala mu više udaraca kamenom po glavi, saopšteno je u Policijskoj upravi.

Protiv maloletnog D. B, kome je određen jednomesečni pritvor, podneta je krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja, naveli su u policiji.

Policija je identifikovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i drugog napadača, a reč je o maloletnom Đ. I, dok je protiv oštećenog Mićića policija podnela prijavu zbog nanošenja lakih telesnih povreda.

Pre incidenta na času srpskog jezika, 20. oktobra, Mićić se sreo sa D. B. sa kojim se potukao i koga je takođe udario kamenom, naveli su u policiji.

D. B. je posle te tuče pozvao Đ. I. s kojim je upao na čas i Mićića kamenom ili komadom betona udario više puta po glavi.

U policiji su napomenuli da se iz meseca u mesec povećava broj krivičnih dela sa elementima nasilja čiji su izvršioci maloletnici.

Zbog toga će na nivou grada biti formirana radna grupa od predstavnika svih nadležnih institucija koja će se pozabaviti ovim problemom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Niš: Prijave zbog incidenta u školi

Izvor: B92, 28.Okt.2008

Niš -- Niška policija rasvetlila je incident u Gimnaziji "Svetozar Marković" u Nišu, kada su dvojica dečaka na času napala učenika Momčila Mićića... Dečaci su Mićiću zadali više udaraca kamenom po glavi. Kako je saopštila Policijska uprava, protiv maloletnog D.B. kome je određen jednomesečni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.