Kreg Belami uhapšen zbog napada

Izvor: B92, 12.Jan.2011, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreg Belami uhapšen zbog napada

Velški fudbaler Kreg Belami priveden je u sredu po optužbi da je prošle nedelje napao dvojicu građana u centru Kardifa.

Policija u Velsu je saopštila da je 31-godišnji Belami koji u Kardifu igra kao pozajmljen fudbaler Mančester Sitija, pušten iz pritvora posle razgovora sa inspektorima.

U klubu iz prestonice Velsa potvrdili su da je Belami učestvovao u incident, a dvojica momaka starosti 20 i 26 godina zadobili su povrede lica. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Tokom karijere Velšanin je u nekoliko navrata bio vinovnik incidenata, a najpoznatiji je kada je saigrača u Liverpulu Jona Arnea Risea prebio palicom za golf.

Takođe, u septembru 2009. udario je navijača koji je utrčao na teren tokom mančesterskog derbija.

Kreg Belami je igrao za Norič, Koventri, Njukasl, Seltik, Blekburn, Liverpul, Ves Hem, Mančester Siti i Kardif, a za reprezentaciju Velsa odigrao je 60 utakmica i dao 18 golova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.