Izvor: B92, 06.Jan.2010, 02:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krava podigla na noge kopnenu zonu

Beograd -- Incident u kuršumlijskom selu Raševac zapravo je izazvala krava koja je sa kosovske strane zalutala u kopnenu zonu bezbednosti, saznaje "Politika".

Meštani kuršumlijskog sela Raševac, koje se nalazi u kopnenoj zoni bezbednosti, preksinoć su naoružani patrolirali selom, jer su ih uznemirili sporadični pucnji i naizmenično osvetljavanje njihovih kuća jakom svetlošću reflektora sa teritorije Kosova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kako "Politika" saznaje iz obaveštenih izvora, incident je zapravo izazvala krava koja je sa kosovske strane zalutala u kopnenu zonu bezbednosti.

Pošto je pao mrak, došlo je do konfuzije u kojoj je bilo i sporadične pucnjave, pa se stanovništvo uznemirilo.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krava kriva za pucnjavu na jugu Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jan.2010

Incident u kuršumlijskom selu Raševac zapravo je izazvala krava koja je sa kosovske strane zalutala u kopnenu zonu bezbednosti, piše beogradska štampa...Meštani sela Raševac, koje se nalazi u kopnenoj zoni bezbednosti, u ponedeljak uveče su naoružani patrolirali selom, jer su ih uznemirili sporadični...

Nastavak na Vesti-online.com...

Uzbuna u kopnenoj zoni zbog - krave

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jan.2010

BEOGRAD - Incident u kuršumlijskom sela Raševac zapravo je izazvala krava koja je sa kosovske strane zalutala u kopnenu zonu bezbednosti, saznaje "Politika"...Meštani kuršumlijskog sela Raševac, koje se nalazi u kopnenoj zoni bezbednosti, u ponedeljak uveče su naoružani patrolirali selom, jer...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Incident u kopnenoj zoni bezbednosti izazvala - krava?

Izvor: 24sata, 06.Jan.2010

Meštani kuršumlijskog sela Raševac, koje se nalazi u kopnenoj zoni bezbednosti, u ponedeljak uveče su naoružani patrolirali selom, jer su ih uznemirili sporadični pucnji i naizmenično osvetljavanje njihovih kuća jakom svetlošću reflektora sa teritorije Kosova.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.