Kovačević ima poruku za buntovnike!

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2018, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovačević ima poruku za buntovnike!

Sportski direktor FS Srbije Darko Kovačević objasnio je kako bi mlađi igrači trebalo da se ponašaju u državnom timu.

U svetlu najnovijih dešavanja vezanih za reprezentaciju Srbije svoje mišljenje izneo je i sportski direktor FSS Darko Kovačević.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije rekao je za "Žurnal" da nije prisustvovao incidentu koji se navodno odigrao u poluvremenu duela Srbije i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Litvanije, ali je uputio poruku mlađim igračima koji sebe stavljaju ispred državnog tima.

"Svi smo na istom brodu i svi treba da stremimo ka istom cilju, a to je plasman na Evropsko prvenstvo. Svako ima pravo da bude nezadovoljan, ali interes reprezentacije je iznad svih nas", rekao je Kovačević.

Ovakva izjava stiže kao komentar na incident koji je navodno napravio Mijat Gaćinović nezadovoljan odlukom Mladena Krstajića da ga izvede iz igre u poluvremenu duela sa Litvanijom.

"Svi mlađi igrači treba da se ugledaju na Aleksandra Kolarova i Nemanju Matića i da im bude čast što uopšte igraju u istom sastavu sa njima", poručio je sportski direktor FS Srbije.

Situacija oko državnog tima ponovo nije onakva kakva bi trebalo da bude jer se nakon osvajanja prvog mesta u četvrtoj grupi C divzije u Ligi nacija priča o promeni selektora, a spekulacije o najnovijem incidentu samo dodatno kaljaju ugled nacionalnog tima.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.