Kontrolor GSP-a pretučen šipkom

Izvor: B92, 17.Avg.2012, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kontrolor GSP-a pretučen šipkom

Beograd -- Putnik na liniji 95 je metalnom šipkom udario jjuče po podne oko 15 časova D.R., asistenta kontrolora, koji ga je upozorio da je ušao na pogrešna vrata.

On je, međutim, iznenada izvadio metalnu šipku i nasrnuo na asistenta kontrolora, udario ga i pobegao u nepoznatom pravcu između okolnih zgrada, objavila je Politika.

Incident se dogodio u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu.

Vozač autobusa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pozvao je dispečere, koji su obavestili policiju i Hitnu pomoć, jer je povređenom D.R. iz temena tekla krv, zbog čega je prebačen kolima Hitne pomoći u Urgentni centar.

Direktor GSP rekao je da je odmah poslao ekipu iz GSP u Urgentni, a u toku je prikupljanje informacija o incidentu i odluka o pokretanju krivične prijave protiv NN počinioca.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.