Konor Mekgregor uhapšen u Majamiju

Izvor: RTS, 12.Mar.2019, 02:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konor Mekgregor uhapšen u Majamiju

Zvezda MMA, Konor Mekgregor uhapšen je u Majamiju, posle incidenta tokom kojeg je oteo i razbio telefon jednog od obožavalaca, javlja Majami herald.
Incident se dogodio ispred slavnog Fauntainblu Majami bič hotela, a Mekgregor je odmah optužen po više tačaka, uključujući otimačinu i nedolično ponašanje.

Prema policijskom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izveštaju, Mekgregor je sa obožavaocem izašao iz hotela, u kojem se nalazi poznati noćni klub "Liv", oko 5 izjutra.
Kada je obožavalac pokušao da ga uslika, Mekgregor mu je izbio telefon iz ruke i zatim ga izgazio, navodi se u policijskom izveštaju.
Mekgregor je, zatim, podigao hiljadu dolara vredan telefon sa tla i otišao, piše Majami herald.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mekgregor uhapšen jer je razbio telefon obožavaocu

Izvor: B92, 12.Mar.2019

MMA zvezda Konor Mekgregor opet je upao u probleme zbog svog nezgodnog temperamenta...Bivši dvostruki UFC šampion uhapšen je na Floridi pod optužbama za napad i nasilnu pljačku...Mekgregor je navodno razbio telefon od obožavaoca koji je pokušao da ga fotografiše, dok je Irac napuštao hotel u...

Nastavak na B92...

A sve zbog jednog selfija: UHAPŠEN Konor Mekgregor

Izvor: Story, 12.Mar.2019

Još se nije stišala bura oko napada “ludog Irca” na autobus pun boraca, privođenja i suđenja, stiže nova vest o nasilničkom ponašanju Konora Mekgregora. Konor Mekgregor se nalazi s porodicom na odmoru u Majamiju, gde je sinoć izašao u popularni klub. Oko pet ujutru je izašao u pratnji obezbeđenja,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.