Komunalna policija odbranila kontrolora GSP

Izvor: Glas javnosti, 10.Jun.2011, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komunalna policija odbranila kontrolora GSP

BEOGRAD - Prilikom pružanja asistencije kontrolorima GSP-a u sredu oko 17 časova na liniji tramvaja broj 10, u prisustvu komunalnih policajaca napadnut je kontrolor. Asistencijom Komunalne policije sprečen je veći incident, a protiv lica koje ga je izazvalo biće pokrenuta krivična prijava.

Patrola komunalne policije, u čijem sastavu su bili Nebojša Mlađen, Vladan Gavrilović i Nemanja Milovanović, pružala je asistenciju trojici kontrolora GSP-a. Prilikom kontrole utvrđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je da jedno lice u vozilu ne poseduje kartu. Vozilo GSP-a je stajalo na stajalištu Karađorđev park, u smeru ka Autokomandi. U tom trenutku kontrolor je u vrat zadobio udarac od putnika. Komunalni policajac je reagovao uhvativši ga za ruku, sprečavajući dalje nasrtaje na kontrolora.

Komunalni policajci izveli su iz vozila lice koje nije prestajalo da upućuje pogrdne reči i doveli ga u stanicu policije Savski venac. Protiv njega će biti pokrenuta krivična prijava. Operativni centar Komunalne policije obavešten je ovom događaju.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.