Komšije ispričale još jednu dramu: Pre mesec dana desio se sličan incident kod Ivane i Srđana

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2017, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšije ispričale još jednu dramu: Pre mesec dana desio se sličan incident kod Ivane i Srđana

Komšije u šoku

Drami koja se u noći između srede i četvrtka odigrala na Dedinju, kada je plastični hirurg sa VMA Srđan Cvetanović (59) pucao u svoju devojku Ivanu Panzalović glumicu (30), a zatim izvršio samoubistvo, prethodili su meseci žestokih svađa i potresnih scena koje su se ponekad odigravale i pred očima uplašenih komšija.

Ispred zgrade na Dedinju u kojoj je par živeo juče su se mogli videti polomljeni ventilator, luster, čaše koje su ljubavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u žaru svađe bacali kroz prozor. Krvi je bila posvuda, a rano ujutru, oko četiri sata, pucnji iz stana uglednog hirurga probudili su stanare.

- Pogledao sam kroz prozor i video tu devojku kako sva krvava sa čalmom na glavi izlazi iz zgrade i zapomaže. Bila je prekrivena krvlju. Nekoliko minuta kasnije stigla je policija - priča sused.

Bilo je još svađa

Ranjavanju i suicidu prethodila je žestoka svađa, a komšije kažu da je bila samo jedna u nizu.

- Pre mesec dana čula sam zaglušujuću dreku u hodniku, izašla da ponudim pomoć i imala šta da vidim. Ivana je samo u tangama i majičici trčala po zgradi do ulaznih vrata. Pokušala je da ih otvori, ali Srđan je stajao sa spoljne strane i držao kvaku, da ona ne izađe. Vrištala je na njega „idiote doktorski, pusti me napolje“, a meni rekla da joj je „napravio šljivu na oku“. Odbila je pomoć. Nije bila uplašena, bila je besna - priča jedna komšinica.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.