Kombi udario decu u dvorištu vrtića!

Izvor: Mondo, 12.Okt.2018, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kombi udario decu u dvorištu vrtića!

Jedna petogodišnja devojčica je teže povređena u incidentu koji se dogodio u dvorištu predškolske ustanove u Rumi.

Dve petogodišnje devojčice povređene su u Rumi u dvorištu vrtića kada ih je udarilo dostavno vozilo, potvrđeno je RTS-u u policiji.

Incident se desio oko 11 u dvorištu vrtića "Kockica" gde je kombi za dostavu hrane Ustanove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje "Poletarac", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u čijem sastavu se nalazi pomenuti vrtić, došao da dopremi obroke za mališane. Jedna od njih je teže povređena i ima prelome kostiju glave, zbog čega je smeštena na intenzivnoj nezi u bolnici.

"Devojčica je van životne opasnosti. Zbog povreda kosti lica smeštena je na odeljenje intenzivne nege, na hirurgiju", rekla je za Tanjug portparolka Instituta u Novom Sadu Andrea Đuretić.

Druga devojčica zadobila je lakše povrede i puštena je kući.

Inspektori su u četvrtak završili uviđaj i u saradnji sa nadležnim tužilaštvom u toku je detaljna istraga povodom ovog incidenta, a o slučaju obaveštena je i prosvetna inspekcija.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.