Kobijašviliju preti suspenzija

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Maj.2012, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobijašviliju preti suspenzija

Fudbalska federacija Nemačke predložila je da igrač Berlinske Herte Levan Kobijašvili bude suspendovan godinu dana zbog udaranja sudije Volfganga Štarka na meču plej–ofa za Bundesligu.
Herta je kao 16. tim na kraju sezone igrala protiv Dizeldorfa plej–of za ostanak u elitnom takmičenju, ali je posle dva meča poražena.
Sudija Štark je na saslušanju u Savezu rekao da ga je više igrača Herte napalo posle revanš meča koji je igran sredinom meseca.
Utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je bila prekinuta posle upada navijača Diseldorfa na teren da bi Štark dao znak da se meč nastavi posle 20 minuta pauze zbog incidenta.
Na kraju utakmice igrači Herte nasrnuli su na sudiju smatrajući da je meč završen u neregularnim okolnostima, a najostrašćeniji je bio Kobijašviili.
Meč je završen 2:2, a pošto je Diseldorf bio uspešniji u prvom duelu sa 2:1 igraće sledeće sezone u Bundesligi.
Fudbalski savez Nemačke nije uvažio žalbu Herte na regularnost, pa se Kobijašvili i još tri igrača Herte, kao i jedan igrač Dizeldorfa, suočavaju sa mogućim suspenzijama.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.