Kobijašviliju 12 meseci suspenzije?

Izvor: B92, 30.Maj.2012, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobijašviliju 12 meseci suspenzije?

Fudbalska federacija Nemačke predložila je da fudbaler berlinske Herte Levan Kobijašvili bude suspendovan godinu dana zbog udaranja sudije Volfganga Štarka.

Kobijašvili je udario Štarka na utakmici sa Fortunom iz Dizeldorfa u plej-ofu za ostanak, odnosno plasman, u Bundesligu naredne sezone.

Sudija Štark je na saslušanju rekao da ga je više igrača Herte napalo posle druge utakmice Herte i Fortune.

Utakmica je bila prekinuta posle upada navijača Diseldorfa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na teren, a Štark je dao znak da se meč nastavi posle 20 minuta pauze zbog incidenta.

Na kraju utakmice fudbaleri Herte nasrnuli su na sudiju smatrajući da je meč završen u neregularnim okolnostima, a najostrašćeniji je bio Kobijašviili.

Meč je završen 2:2, a pošto je Diseldorf bio uspešniji u prvom duelu sa 2:1 igraće sledeće sezone u Bundesligi.

Fudbalski savez Nemačke nije uvažio žalbu Herte na regularnost, pa Kobijašvilija i još trojicu fudbalera Herte, kao i jednog igrača Fortune očekuju suspenzije.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.