Knežević će tražiti saslušanje ministra policije

Izvor: B92, 09.Apr.2021, 12:33

Knežević će tražiti saslušanje ministra policije

Jedan od lidera vladajućeg DF-a Milan Knežević, najavio je da će inicirati saslušanje ministra unutrašnjih poslova zbog incidenta na putu Nikšić-Podgorica.

U jučerašnjem incidentu pretučena su dvojica pripadnije Vojske Crne Gore.

Knežević, koji je i predsednik skupštinskog Odbora za bezbednost i odbranu je to najavio nakon što se oglasio Rajo Čanjak, koji se predstavio kao oficir Vojske Crne Gore.

Čanjak je na svom tviter nalogu objavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fotografiju sa porukom da nije samo ćerka premijera imala neprijatnosti juče u Bogetićima, već da su komite pretukle njega i još jednog pripadnika VCG.

On je napisao da se incident dogodio "naočigled policije".

"Obaveštavam ministra Sekulovića poznatijeg kao Batistuta, da ću zbog prebijanja Raja Čanjaka oficira VCG od strane gomita, uz prećutno saučesništvo policije, inicirati njegovo saslušanje na Odboru za bezbednost. Ako neko treba da podnese ostavku onda je to Batistuta", napisao je Knežević na svom tviter nalogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.