Kao u FILMOVIMA ZA ODRASLE - Selma Bajrami prvo pokazivala dvoglavog orla, a sada meša golom zadnjicom u klubu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 12:10

Kao u FILMOVIMA ZA ODRASLE - Selma Bajrami prvo pokazivala dvoglavog orla, a sada "meša" golom zadnjicom u klubu

Selma Bajrami ponovo šokira!

Pevačica Selma Bajrami nedavno je bila u centru pažnje nakon što je procureo snimak sa privatnog veselja na kojem peva albansku narodnu pesmu i pokazuje dvoglavog orla, simbol koji mnogi tumače kao simbol navodne "velike Albanije".

Ovaj događaj izazvao je burne reakcije u srpskim medijima i na društvenim mrežama, a Selma se ubrzo oglasila na istima, tvrdeći da joj je neko možda "smestio" ovaj incident.

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovog skandala, pevačica je odlučila da se povuče na kratki odmor u Americi, ali je brzo nastavila sa nastupima. Međutim, njen novogodišnji nastup izazvao je nove kontroverze. Obučena u srebrni triko sa izrezima, Selma je na pozornici pokazala više nego što je publika očekivala - grudi koje su virile ispod materijala, ali i zadnjicu u tangama. Ovaj provokativni nastup izazvao je pomešane reakcije kod publike i dodatno produbio jaz između Selme i njenih kritičara.

Komentari su se nizali jedan za drugim, a uglavnom su ljudi bili zgroženi njenim ponašanjem:

- Da li ova žena zna za blam?", "A nekad je bila pevačica" - bili su samo neki od komentara.

Nakon ovog skandaloznog nastupa, pojedinci su ponovo tražili da joj se zabrani ulazak u Srbiju, dok su se na društvenim mrežama vodile žustre rasprave o tome da li je Selma preterala sa svojim provokacijama. S obzirom na to da je ovo već drugi incident u kratkom vremenskom periodu, javnost sa nestrpljenjem očekuje reakciju nadležnih institucija i moguće posledice koje će pevačica snositi zbog svojih postupaka.

Selma Bajrami je svojim nedavnim nastupima definitivno uzdrmala javnost i izazvala pometnju kako u medijima, tako i na društvenim mrežama.

Njeni provokativni nastupi i kontroverzni postupci dovešće je u fokus javnosti u narednom periodu, a ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i kakve će posledice pevačica snositi zbog svog ponašanja.

Srbija Danas/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.