Kamion uleteo na Božićni sajamu Berlinu, jedna osoba mrtva

Izvor: Radio 021, 19.Dec.2016, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamion uleteo na Božićni sajamu Berlinu, jedna osoba mrtva

U zapadnom delu Berlina došlo je do incidenta u kojem je, prema prvim informacijama jedna osoba stradala a više njih je poveđeno.

Prve informacije kažu da je kamion uleteo na božićni sajam u Berlinu, a događaj je potvrđen i iz policije za lokalne novine.

"Kamion je uleteo u Božićni market na Breitscheidplatz u Berlinu", prenosi Berlin Zeitung. Nemački Bild javlja, pozivajući se na informacije iz policije, da je jedna osoba stradala.

Autor: N1

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Kamionom uletio u Božićni market u Berlinu, jedna osoba poginula? (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Dec.2016

BERLIN - U zapadnom dijelu Berlina došlo je do incidenta u kojem je povijeđeno nekoliko osoba, dok lokalni mediji javljaju da je jedan muškarac preminuo...Prve informacije kažu da se kamion zabio u Božićni market u Berlinu, a događaj je potvrđen i iz policije za lokalne novine..."Kamion se zabio...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.