Kamenovan autobus SNP

Izvor: B92, 11.Okt.2012, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamenovan autobus SNP

Podgorica -- Autobus sa pristalicama SNP iz Nikšića kamenovan je nakon konvencije te stranke u Podgorici, a u incidentu niko nije povređen.

Na autobusu je polomljeno nekoliko stakala, a policija je izvršila uviđaj.

Lider SNP-a Srđan Milić kazao je da je u pitanju vandalski čin, koji moraju osuditi svi u Crnoj Gori.

"U Crnoj Gori, nažalost, još postoje ljudi koji svojim delovanjem raspiruju mržnju. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mi i danas za njih imamo razumevanja, ali tražimo od državnih organa da otkriju počinioce napada" , rekao je on.

Milić je dodao da je velika sreća što u incidentu niko nije povređen, prenose podgorički mediji. Parlamentarni izbori u Crnoj Gori zakazani za 14. oktobar biće deveti od uvođenja višepartijskog sistema u Crnoj Gori, odnosno treći nakon sticanja nezavisnosti 2006. godine.

Na izborima će učestvovati 13 političkih subjekata - sedam koalicija, pet partija i jedna grupa građana, koji će se boriti za 81 poslaničko mesto u crnogorskom parlamentu. Pravo glasa na izborima imaće 514.055 građana Crne Gore.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kamenovan autobus SNP

Izvor: medio.rs, 11.Okt.2012

Autobus sa pristalicama SNP iz Nikšića kamenovan je nakon konvencije te stranke u Podgorici, a u incidentu niko nije povređen.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.