Kamenovan autobus Niš-ekspresa u Novom Pazaru

Izvor: Blic, 16.Avg.2010, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamenovan autobus "Niš-ekspresa" u Novom Pazaru

Autobus "Niš-ekspresa" koji je prevozio putnike iz Igala za Niš kamenovan je na ulazu u Novi Pazar, rekla je danas Tanjugu portparol u tom saobraćajnom preduzeću Dragana Nikolić.

"Niko od putnika nije povređen, polomljeno je prednje staklo autobusa, a incident se dogodio juče u ranim jutranjim satima", rekla je Nikolić.

"Prema našim saznanjima, počinioci su otkriveni, a nama nisu poznati motivi zbog čega je autobus kamenovan", navela je ona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Autobus su kamenovali mladići koji su se vraćali iz kafića, dodala je Nikolić i navela da je pričinjena materijalna šteta procenjena na oko 60.000 dinara.

Ljajić osudio napad

Ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić osudio je ovaj napad.

"To je medveđa usluga gradu, ljudima koji dole žive. Stvara se jedna loša atmosfera, loša slika koja odbija sve one koji razmišljaju uopšte da ulažu i investiraju, tako da apsolutno oni koji razmišljaju da rade za neku nacionalnu stvar, rade u korist sopstvene štete", ocenio je on.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.