Kamenom pogođen gradski autobus u Nišu, polomljeno staklo, ali nema povređenih

Izvor: JužneVesti.com, 22.Maj.2023, 13:19

Kamenom pogođen gradski autobus u Nišu, polomljeno staklo, ali nema povređenih

Niko od putnika i konduktera nije povređen kada je sinoć nepoznata osoba pogodila kamenom autobus gradskog prevoza u Knjaževačkoj ulici u Nišu, nakon čega je polomljeno bočno staklo, potvrdili su iz policije. Iz Direkcije za javni prevoz su naveli da su autobusi vlasništvo prevoznika, te da on i odlučuje da li će tražiti nadoknadu štete.

Autobus se kretao Knjaževačkom ulicom sinoć oko 21:30, kada je policiji prijavljeno da ga je kamen pogodio i polomio staklo, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na sreću nije bilo povređenih.

U tom trenutku bio je u blizini Osnovne škole "Mika Antić", ali za sada nije poznato da li je neko namerno gađao autobus ili su deca tokom igre slučajno to uradila.

Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo i oni su kvalifikovali događaj kao krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari, koje se goni po privatnoj tužbi. Mi smo u obavezi da pružimo sve podatke oštećenoj strani, kako bi oni, ukoliko žele, podneli tu privatnu tužbu - navode u policiji.

Iz Direkcije za javni prevoz nisu odgovorili koje informacije oni imaju o ovom incidentu, već samo da su autobusi u sistemu javnog prevoza u Nišu vlasništvo prevoznika, pa će oni i doneti odluku o tome da li će biti podneti tužbu ili drugi zahtev za nadoknadu štete.

*Tekst je dopunjen nakon odgovora Direkcije za javni prevoz.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.