Izvor: Danas, 24.Feb.2024, 11:59

Kako smo kao društvo došli dotle da dete poželi da ima nož i da sa njim ode u školu: Psihološkinja Ana Mirković o incidentu u „Ribnikaru“

- Ključno pitanje je šta će detetu od 14 godina nož. Zašto dete ima nož, sa kojom motivacijom je došlo do njega, zašto ga nosi u školu, koja je mesto za učenje, druženje, razmenu najlepših dečjih priča i iskustava? Kako smo kao društvo došli dotle da je u redu da dete poželi da ima nož i sa njim da ode u školu – pita psihološkinja Ana Mirković, komentarišući incident u OŠ „Vladislav Ribnikar“ u kojem je u rancu učenika osmog razreda te osmoletke pronađen nož.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.