Kako se u stvari odigrao incident u Podgorici: Prebijeni mladić nije dizao tri prsta!

Izvor: 011vodič.com, 05.Jun.2020, 08:42

Kako se u stvari odigrao incident u Podgorici: Prebijeni mladić nije dizao tri prsta!

Više za sada nepoznatih muškaraca napalo je dvadesetogodišnjaka u naselju Siti kvart, objavile su „Vijesti“ pozivajući se na Upravu policije.
Na snimku dostavljenom „Vijestima“ vidi se kako više muškaraca trči za njim bulevarom, jedan ga sustiže, baca na ulicu, a potom ga više njih udaraju rukama i nogama.
„Oštećenog smo zatekli na mestu gde je bio incident i radi se na slučaju“, rečeno je iz UP.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<

Iz Uprave policije nezvanično je rečeno da je dvadesetogodišnjak lakše povređen, ali nije saopšten njegov identitet niti kako je došlo do incidenta.
U medijima se spekuliše da je mladić srpske nacionalnosti, kao i da je napadnut zbog simboličnog pozdrava sa tri prsta.
Na društvenim mrežama objavljena je informacija da je pretučeni momak dobro, a da je u Podgoricu stigao autobusom iz Danilovgrada kako bi se sastao s devojkom.
U objavi na Fejsbuku Vladislav Dajković, nekadašnji član Prave Crne Gore, navodi da je bio u kontaktu s mladićevom porodicom i šta se sve dogodilo po njegovom dolasku u Podgoricu.
Kako je naveo, mladić je po izlasku iz autobusa na stanici kod Delta šoping centra primetio razularenu masu koja se zatrčava na momka u blizini njega, a on, u strahu za svoj život, počinje trčećim korakom da se udaljava s tog mesta.
Počeo je da trči u pravcu policijske patrole, a kako piše u objavi, trideset navijača ga je sustiglo, oborilo na asfalt i nogama ga udaralo po čitavom telu.
U postu na toj društvenoj mreži Dajković navodi da se mladić oseća dobro, ali da ima brojne povrede, hematome i povremene nesvestice.
Takođe piše da tvrdnje da je dizao tri prsta ili mahao trobojkom nisu tačne.

Dragi ljudi, molim vas da zbog važnosti podijelite ovu informaciju da što više ljudi pročita Pošto znam da većina…
Posted by Vladislav Dajkovic on Monday, January 27, 2020

The post Kako se u stvari odigrao incident u Podgorici: Prebijeni mladić nije dizao tri prsta! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.