Kada kum poželi da bude zvezda svadbe...

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jul.2014, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada kum poželi da bude zvezda svadbe...

Ono što ostaje kao jedna od najlepših uspomena posle svakog venčanja jesu svadbene fotografije. Tako u želji da uobičajeno poziranje začini malom ludorijom, jedan kum se zaneo i napravio pravi incident.

Kum se odrazio za medalju

 

Tajler Foster (28) iz američke savezne države Vašington našao se u zahtevnoj ulozi kuma na venčanju prijatelja, koje se održavalo na Jamajci. Sve je bilo u najboljem redu dok se društvo nije okupilo za zajedničko >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << fotografisanje. Predivna mlada, plaža iz snova i dobra atmosfera inspirisali su kuma da uradi nešto ''nezaboravno'', a to je bio skok u vazduh. Međutim, stvari su malo otišle u pogrešnom smeru. To jest, njegove noge. 

 

"Pomislio sam da bi bilo divno poleteti i tada sam skočio", prepričao je Foster trenutak pre nego što je skokom zamalo nokautirao deverušu i pocepao skupe pantalone.

 

Devojka, koja je pogođena nogom u glavu, srećom nije povređena. Kada je došla sebi, nasmejala se i nastavila sa zabavom. Mladić je iskoristio priliku i fotografiju objavio na Reditu. Šokirala ga je brzina kojom su je ljudi delili i komentarisali, usput je i zaradila epitet ''najgore fotografije s venčanja ikad''.

 

ABC News | ABC Sports News
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kada kum hoće da bude zvezda svadbe...

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jul.2014, 08:58

Ono što ostaje kao jedna od najlepših uspomena posle svakog venčanja jesu svadbene fotografije. Tako u želji da uobičajeno poziranje začini malom ludorijom, jedan kum se zaneo i napravio pravi incident...Kum se odrazio za medalju.. ..Tajler Foster (28) iz američke savezne države Vašington našao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.