Kad se potuku žene vozači, to izgleda ovako...(FOTO, VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2018, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad se potuku žene vozači, to izgleda ovako...(FOTO, VIDEO)

Dve vozačice iz Northamptona u Velikoj Britaniji potukle su se nasred ceste, a video incidenta je postao viralan.

Dve vozačice iz Nortemptona u Velikoj Britaniji potukle su se nasred puta, a snimak incidenta je vrlo brzo počeo da se širi internetom.

U dramatičnom videu vidi se Debora Hokins (52), koja je bacila drugu ženu na asfalt i tukla, dok joj dete vrišti. Tvrdi da se samo branila od žene koja ju je napala jer je smatrala da joj je oduzela >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prednost.

Prolaznici koji su ih snimali takođe su im dobacivali da prestanu i da se vrate u automobile.

- Odjednom je stala uz moj auto. Nisam ni stigla pitati šta je bilo, već se zaletela na moja vrata i krenula ih otvoriti - kazala je Deborah, prenosi Daily Mail.

- Nije me briga što ona kaže. Samo sam je savladala, veća sam od nje. Samo sam je zgrabila i spustila na pod. Rekla sam joj da se vrati u svoj auto, ali je odbila, pokušala me zgrabiti pa sam se branila - kaže Hokins čiji je sin očajnički vrištao i molio majku da prestane tući ženu.

Debora se sad boji da će je u gradu smatrati agresivnom, a zapravo ju je druga žena agresivno napala što se ne vidi na videu, kaže.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.