Kad Duca Borković bije! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 24.Sep.2018, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad Duca Borković bije! (VIDEO)

Teški incidenti u Monci, u kojima je učesnik bio najbolji srpski automobilista Dušan Borković, koji je želeo da zaštiti svoju trudnu suprugu Andrijanu. Pogledajte!

Foto: MONDO/Predrag Vujić

Nemile scene na stazi u Monci i tuča u kojoj je učestvovao i srpski automobilista Dušan Borković!

Borković je ispao sa staze zbog nesportskog poteza Bendžamina Lesensa, pa je bio prinuđen da pre vremena završi trku, a potom su ga van staze isprovociral >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vodeći u generalnom plasmanu, Mikel Askona i članovi njegovog tima.

Askona je posle trke verbalno napao Dušana, a neko iz njegovog tima i fizički. Ali, Borković nije ostao dužan, pa je "složio" jednog ratobornog suparnika.

POGLEDAJTE! (Iz Borkovićevog tima kažu da je ovo samo delić incidenta)

#TCREurope: Video emerges of fight between Borkovic and Azcona's team. Full story to follow. pic.twitter.com/ol8OFsPH9I

— TouringCarTimes (@TouringCarTimes) September 23, 2018

Prema rečima ljudi iz Borkovićevog tima i njegove TRUDNE supruge Andrijane, provokacije su počele odmah posle trke, da bi posle meteža i tuče, nju počeli da guraju i vuku, i psuju je na španskom jeziku (što je dobro razumela, jer govori španski).

Italijanska policija ispitala je sve aktere ovog događaja i utvrdila da Borković nije inicirao sukob, ali organizacija TCR Evropa nije uzela u obzir ovu činjenicu kada je kaznila našeg vozača oduzimanjem bodova. Sa druge strane, Askona je ostao nekažnjen.

O ovim događajima i incidentima Borković će govoriti u utorak u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.