KRŠ i LOM! Miljana i Zola se POTUKLI na rođendanu malog Željka! Ne biraju ni vreme, ni mesto! (VIDEO)

Izvor: Svet, 28.Jul.2020, 10:13

KRŠ i LOM! Miljana i Zola se POTUKLI na rođendanu malog Željka! Ne biraju ni vreme, ni mesto! (VIDEO)

Miljana Kulić napravila je proslavu povodom 2. rođendan sina Željka, međutim ni ovaj divan dan nije protekao bez incidenta.
KO SE BIJE, TAJ SE VOLI! Naime, rijaliti zvezda se posvađala sa dečkom Lazarom Čolićem Zolom, a u jednom momentu je došlo i do tuče.

Haos je nastao zbog pesama koje je Miljana pevala na sav glas, pa je Zola pomislio da je ona pesmu posvetila Željkovom ocu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ivanu Marinkoviću. Došlo je i do fizičkog obračuna kada mu je Miljana u raspravi udarila šamar.

Kada je čula da se njih dvoje raspravljaju, Marija Kulić je momentalno dotrčala i počela da urla na sav glas. Njihov kućni prijatelj uskočio je kako bi razdvojio Miljanu i nervoznog Zolu koji je sve vreme provocirao i dobacivao svojoj izabranici.

„Sramotiš mene, misliš da si neka glumica!”, vikao je Zola.

Malo pre ovog incidenta, Marija i Zolu su ušli u sukob jer je on umesto dečijih pesmica puštao komercionalnu muziku.
NOVI SVET! Novaka hoće da UNIŠTE VAKCINOM! I Karleuša se PROTIVI! Marina Tucaković: “Lečenje je PRESKUPO! Kolege NE POMAŽU! Glumica se RAZVODI, Ava otkrila sve DETALJE SE*SA s njenim MUŽEM!”

Kasnije se situacija smirila, stigli su i trubači, a slavlje je nastavljeno kao da se ništa nije desilo.
Pogledajte kako je izgledao ovaj nemili događaj.








View this post on Instagram















Idealan rodjendan ne post…. 🎉🎉🎉🎉 ziveo Zeljko ❤️🥳🥳🥳
A post shared by MILJANA KULIC (@miljanamoji) on Jul 27, 2020 at 1:59pm PDT


SVETSVET/INSTAGRAMPRINTSCREEN
The post KRŠ i LOM! Miljana i Zola se POTUKLI na rođendanu malog Željka! Ne biraju ni vreme, ni mesto! (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAKLJAŽA NA ROĐENDANU PRVE RIJALITI-BEBE! Miljana i Zola se POTUKLI pred SVIMA!

Izvor: Scandal.rs, 28.Jul.2020

Bivša učesnica najgledanijeg rijalitija “Zadruga”, Miljana Kulić, juče je proslavila drugi rođendan svom sinu Željku. Međutim, Kulićeva se na slavlju ‘pokačila’ sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom što je dovelo i do fizičkkog okršaja. MILJANA OPALILA ŠAMAR ZOLI! Naime, do svađe...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.