KRATKI NJUZ: Obavezno nošenje zaštitnih kaciga na koncertima u Srbiji

Izvor: Njuz.net, 08.Jun.2011, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRATKI NJUZ: Obavezno nošenje zaštitnih kaciga na koncertima u Srbiji

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeZaštitne kacige sprečiće povrede izvođača u slučaju "tehničkih problema"

BEOGRAD, 8. jun 2011, (Njuz) - Na današnjoj telefonskoj sednici Vlade Srbije, doneta je uredba po kojoj će svi koncertni izvođači koji nastupaju u Srbiji biti obavezni da nose zaštitnu opremu u vidu kacige i fluorescentnog prsluka. Ova odluka usledila je nakon nedavnog incidenta koji se desio pred nastup francuskog dj-a Dejvida Gete kada se srušila metalna konstrukcija iznad bine, pri čemu je troje ljudi lakše povređeno.
Takođe je naloženo da firma koja je odgovorna za pomenuti incident, Skymusic Solution, po hitnom postupku u Agenciji za privredne registre promeni naziv u Groundmusic Solution.
Kako Njuz nezvanično saznaje, Stingovi menadžeri viđeni su danas na novobeogradskom buvljaku među tezgama kako traže potrebnu opremu za Stingov večerašnji koncert, a već je stigao zahtev za kacige za nastupe Ejmi Vajhaus i Mobija sledećeg vikenda.
Miroslav Vujović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.