KRALJEVO: OPOZICIJA NAPALA PORTIRE?

Izvor: Kurir, 22.Jun.2010, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRALJEVO: OPOZICIJA NAPALA PORTIRE?

KRALJEVO - Gradonačelnik Kraljeva Ljubiša Jovašević optužio je opozicione odbornike u lokalnoj skupštini da su fizički napali portire opštinskog parlamenta. Jovašević je, kako je naveo na sednici Skupštine Kraljeva, o tome poslao pismo i ministru za državnu upravu i lokalnu samoupravu Milanu Markoviću.

Gradonačelnik Kraljeva je naveo da su za incident odgovorni šef kraljevačkog odbora Demokratske stranke Milan Vuković i bivši predsednik Skupštine Kraljeva iz Srpskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pokreta obnove Milomir Šljivić. Jovašević je njih dvojicu optužio da su napali i povredili portire jer im nisu dozvolili da u zgradu uvedu ljude koji nisu odbornici. Gradonačelnik je o incidentu govorio i odbornicima na vanrednom zasedanju održanom povodom štrajka u autobuskom preduzeću "Autotransport", a sednicu su prenosile tri lokalne televizije, Televizija "Melos", KA TV i Televizija Kraljevo.

"Povrede nanete službenim licima su na svu sreću lake telesne povrede, ali ostaje gorak ukus da je u pitanju osionost zbog poimanja vlasti kao trajne i nezamenjive", rekao je Jovašević. Gradonačelnik je pozvao ministra Markovića da dođe u Kraljevo i predložio mu da "formira komisiju kako bi se utvrdilo pravo o navodnom vraćanju mandata posle pregledanja sudskih presuda".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.