KRAJ DRAME NA TRGU Policija opkolila muškarca koji je pretio da će se RAZNETI BOMBOM - jezive scene (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2023, 16:30

KRAJ DRAME NA TRGU Policija opkolila muškarca koji je pretio da će se RAZNETI BOMBOM - jezive scene (VIDEO)

Incident sa pretnjom bombom dogodio se dan uoči održavanja značajnih parlamentarnih izbora u Poljskoj

Muškarac koji se danas popeo na jedan spomenik u centru Varšave i pretio da će se razneti, predao se policiji, preneli su lokalni mediji.

Poljska policija je prethodno opkolila i zatvorila Trg Pilsudski, gde se nalazi spomenik žrtvama avionske nesreće kod Smolenska.

Na snimku koji je objavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na društvenim mrežama vidi se kako čovek silazi sa spomenika, skida jaknu i diže ruke u vazduh, prenosi Rojters.

.

The threat has been neutralized. The man has been apprehended by Warsaw police.https://t.co/eFerGqtjpC https://t.co/jQRiak12wI pic.twitter.com/BVNCVDUxLs

— 1 Star General (@laowaiaround) October 14, 2023

Policajac koji je bio na licu mesta odbio je da dozvoli prilaz novinaru Rojtersa rekavši: "Nema ulaza zbog pretnje bombom".

Na snimku postavljenom na platformi X vidi se čovek koji stoji na vrhu spomenika podignutog u znak sećanja na žrtve avionske nesreće kod Smolenska u Rusiji, u kojoj je 2010. godine poginulo 96 ljudi, uključujući tadašnjeg poljskog predsednika Leha Kačinjskog i njegovu suprugu Mariju.

An unidentified man threatens to detonate a 💣 on the Pilsudski Square in downtown Warsaw 🇵🇱. The police is trying to diffuse the situation. pic.twitter.com/rWA6dgChKR

— 1 Star General (@laowaiaround) October 14, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.