KG: Opet pretučen učenik

Izvor: B92, 02.Apr.2013, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KG: Opet pretučen učenik

Kragujevac -- Trojica mladića pretukli su danas u dvorištu Medicinske škole "Sestre Ninković" u Kragujevcu maloletnog učenika te škole.

Incident se dogodio oko 12 sati, a prema informacijama iz policije, napadači su učenika pozvali telefonom da izađe u školsko dvorište, gde su ga pretukli, kako saznajemo, kaišem i palicom na rasklapanje.

U policiji navode da su sva trojica napadača identifikovani, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << te da je u toku akcija hapšenja, dok je pretučeni mladić, koji je zadobio lakše povrede, zbrinut u Kliničkom centru. Prema nezvaničnim informacijama, napadači su učenici Druge kragujevačke gimnazije i takođe maloletnici.

Direktorka škole Slavica Janković za B92 kaže da čeka izveštaj policije i lekara, te da događaj neće komentarisati pre nego što bude imala sve informacije.

Kragujevačka policija je najavila da će više detalja o ovom događaju dati tokom dana.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana u Kragujevcu je bejzbol palicom pretučen učenik Politehničke škole Stefana J. koji je zadobio teške povrede glave.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KG: Opet pretučen učenik

Izvor: OkRadio.rs, 02.Apr.2013

Trojica mladića pretukli su danas u dvorištu Medicinske škole "Sestre Ninković" u Kragujevcu maloletnog učenika te škole. Incident se dogodio oko 12 sati, a prema informacijama iz policije, napadači su učenika pozvali telefonom da izađe u školsko dvorište, gde su ga pretukli, kako saznajemo,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.