KAZNA ZATVORA DO 5 GODINA! Oglasio se advokat Stefana Karića - On je dobro, spreman je na sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 11:54

"KAZNA ZATVORA DO 5 GODINA!" Oglasio se advokat Stefana Karića - "On je dobro, spreman je na sve!"

Juče je u javnost isplivao snimak brutalnog prebijanja Nataše Šavije.

Nekadašnji zadrugar Stefan Karić i dalje se nalazi u žiži interesovanja zbog toga što se sumnjiči za brutalno prebijanje starlete Nataše Šavije.

Na mrežama je osvanuo i snimak ovog incidenta, a oglasio se i Karićev advokat Goran Kadijević.

„Ne bih komentarisao snimak za koji ne znam odakle je izvor. Još smo u fazi dokaznih radnji. Nema optužnog akta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još“, rekao je Stefanov advokat za „24 sedam“, a onda otkrio kolika je zaprećena kazna ukoliko se dokaže da je Stefan kriv.

„Videćemo kakav će biti ishod… Ako se sve dokaže vezano za povrede, kazna je od šest meseci do pet godina zatvora. On se dobro oseća, spreman je na sve ovo što ga čeka u narednom periodu“, rekao je Stefanov advokat za domaće medije.

Podsetimo, Karić je proveo 30 dana u pritvoru, a Nataši su nanesene teže povrede, između ostalog i slomljena jagodična kost, dok najveći problem ima sa levim okom, koje je već tri puta operisala, a sprema se i za četvrti zahvat.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.