KAMENOVAN BG VOZ: Razbijena stakla, zbog vandalizma otkazan polazak

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2022, 17:17

KAMENOVAN BG VOZ: Razbijena stakla, zbog vandalizma otkazan polazak

MUP Republike Srbije je, u saradnji sa Srbija Vozom, odmah preduzeo sve potrebne mere da se pronađu počinioci tog krivičnog dela.

BG voz koji je krenuo iz stanice Ovča za Batajnicu ponovo je kamenovan oko 13.30 sati. Na voz je, od strane nepoznatih počinilaca, bačeno kamenje na delu pruge Novi Beograd-Zemun.

- Pregledom vozova od strane vozopratnog osoblja, ustanovljeno je da je polomljeno stako na vratima koje koriste putnici pri ulasku i izlasku u voz. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zbog ovog incidenta otkazan je BG:Voz koji iz Batajnice polazi za Ovču u 14.42 sata, na relaciji Zemun-Ovča, kao i BG:Voz iz Ovče u 15.44 za Batajnicu, na relaciji Ovča - Pančevački most - navedno je u saopštenju Srbija voza.

- Upozoravamo da kamenovanje vozova predstavlja izuzetnu opasnost po bezbednost svih učesnika u saobraćaju, na prvom mestu ugrožava bezbednost putnika, sprečava redovno odvijanje železničkog saobraćaja ali se istovremeno nanose i velike štete železničkoj imovini - dodaju iz Srbija voza.

"Srbija Voz" a.d. apeluje na građane da se ponašaju savesno i odgovorno kako bi se železnički saobraćaj odvijao neometano.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PONOVO KAMENOVAN VOZ Razbijena stakla, zbog vandalizma otkazan polazak

Izvor: Blic, 15.Jun.2022

BG voz koji je krenuo iz stanice Ovča za Batajnicu ponovo je kamenovan. Na voz je, od strane nepoznatih počinilaca, bačeno kamenje na delu pruge Novi Beograd-Zemun.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.