KAKO LI ĆE TEK BITI NA TERENU: Haos u NAJAVI meča, počelo je OVAKVOM predigrom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2017, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO LI ĆE TEK BITI NA TERENU: Haos u NAJAVI meča, počelo je OVAKVOM predigrom (VIDEO)

Scena kakva se ne pamti.

Žestoko je bilo u prvoj utakmici Lige Evrope, između Liona i Bešiktaša. Incidenti, opšta makljaža navijača i intervencije policije, obeležili su meč na Žerlanu, koji je francuski predstavnik preokretom rešio u svoju korist (2:1).

Revanš je večeras u Turskoj, a najvatrenije pristalice crno-belih iz Istanbula, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potrudile su se da prirede toplu dobrodošlicu Lavovima.

@OL BEŞİKTAŞ ÖZEL HAREKAT BÖH !!! pic.twitter.com/7Ft9FWyO3T

— Deplasman Kartalları (@DeplasmanKartal) April 20, 2017

Naime, pošto su najveće mere obezbeđenja zadužene za sigurnost ekspedicije i igrača Liona, grupa od nekoliko fanova Crnih Orlova, vodenim putem je krenula ka hotelu, gde su smešteni Francuzi.

Pesmom, bakljadom i vatrometom, nisu dozvolili gostima celu noć oka da trepnu, dok na kraju nije intervenisala policija i udaljila raspevane navijače.

Pravdu u večerašnjem duelu visokog rizika, deliće najbolji srpski sudija Milorad Mažić. Početak je u 21,05.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.