Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Maj.2020, 11:21

Jovanović: Ne mogu više da ulazim u Skupštinu, osećam se kao bednik

Predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je danas da je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću rekao da ne može više da ulazi u Skupštinu Srbije i da se "oseća kao bednik" nakon nedavnog incidenta ispred parlamenta.

"Trebalo je policija odmah da podnese krivičnu prijavu, trebalo je odmah tužilaštvo da reaguje, a ne da svi u zemlji imamo utisak da tužilaštvo reaguje samo onda kada neko na njega izvrši pritisak", istakao je Jovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << tokom gostovanja na TV N1.

Naveo je da se politička situacija veoma promenila od vremena pre izbijanja pandemije koronavirusa.

"Promenilo se sve u našim životima. Politika bi bila besmislena ukoliko bi ignorisala nešto tako, prosto je nemoguće. Nemoguće je uporediti ovo sada vreme, i vreme u kome smo planirali budućnost, svako svoju, pa i političku", rekao je Jovanović.

Kako je kazao, o učešću na izborima će se razgovarati u okviru stranke i dodao da motivi i ta vrsta razgovora u LDP-u nisu preispitivanje koje bi imalo veze sa izbornim uslovima "ili svim onim što je do sada navođeno kao neka kritika koja je opravdanje za neizlaženje na izborima".

"Ne razmišljam o bojkotu, meni bojkot nije bio opcija, razmišljam o svom mestu u ovom društvu u onome što je moja obaveza prema njemu", dodao je on.

Na pitanje da li razmišlja da se povuče iz politike, on je rekao da "nikada neće biti iznad srpske politike, čak i kada bi tako nešto pokušao, ali tražiti od ljudi podršku za mesto poslanika u parlamentu, a pritom nemati snage za sve to što taj parlament u ovom trenutku nosi, je više nego ozbiljno".

Jovanović se prošle nedelje verbalno sukobio sa liderom pokreta Dveri Boškom Obradovićem ispred Doma Nrodne skupštine Srbije, a tog dana je došlo i do još nekoliko sukoba Obradovića sa poslanicima vladajuće većine.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čedomir Jovanović: Rekao sam Vučiću da ne mogu više da ulazim u Skupštinu,OSEĆAM SE KAO BEDNIK

Izvor: Blic, 13.Maj.2020

Lider LDP-a Čedomir Jovanović, izjavio je u Novom danu na TV N1 da je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću rekao da ne može više da ulazi u Skupštinu Srbije i da se "oseća kao bednik" nakon incidenta ispred parlamenta.

Nastavak na Blic...

Jovanović (LDP): Rekao sam Vučiću ne mogu više da ulazim u Skupštinu, osećam se kao bednik

Izvor: Beta, 13.Maj.2020

Predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je da je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću rekao da ne može više da ulazi u Skupštinu Srbije i da se "oseća kao bednik" nakon nedavnog incidenta ispred parlamenta."Trebalo je policija odmah da podnese krivičnu prijavu,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.