Jovanović: Dao sam izjavu u policiji, napali su me navijači

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2021, 07:45

Jovanović: Dao sam izjavu u policiji, napali su me navijači

Lider LDP Čedomir Jovanović rekao je jutros da je u sredu uveče nakon incidenta ispred jednog restorana brze hrane na Novom Beogradu otišao u policiju da bi dao izjavu.

On je za TV Prva rekao da je bacio stolicu u izlog lokala nedaleko od njegove kuće, nakon što su ga, kako je rekao, napali navijači.

Jovanović je dodao i da to nije prvi napad navijača na njega i poručio da im se "neće sklanjati s puta".

"Jesam bacio stolicu u izlog, jer oni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << smo taj jezik razumeju. A to što je problem ovo staklo, a ne Beton hala i njihovo divljanje, to sa mnom ne može da prođe. Neka ne dolaze, da nisu dolazili, da me nisu napali, ne bi bilo ništa", objasnio je Jovanović.

Mediji su preneli i izjavu njegove supruge koja je rekla da su Jovanovića u blizini zgrade u kojoj živi napali pripadnici navijačke grupe "Hijene" nakon što je izašao iz automobila.

Jelena Jovanović: Navijači nas malteretiraju svakodnevno

Jelena Jovanović, supruga lidera LDP Čedomira Jovanovića posle incidenta koji je sinoć dogodio ispred jednog restorana brze hrana u blizini njihove kuće, kaže da je reč o napadu navijača na njenog muža.

Navodi da godinama njihova porodica trpi maltretiranje navijača, najčešće ispred zgrade u kojoj žive i da je policija uredno obaveštavana o tome.

To se, kaže, dogodilo i sinoć.

"Kada je sinoć oko 21 čas moj suprug je došao kući, izasao iz automobila verbalno ga je napalo nekoliko mladica koji su ga pratili, vređali i pretili. Napadnut je i fizički i on je odreagovao", kaže Jelena Jovanović za Tanjug.

Nadam se, kaže, da će policija odreagovati i sprečiti svakodnevno zlostavljanje, a medije moli da izveštavaju objektivno o događajima u kojima se spominje Čedomir.

"On nije nasilnik, već se branio od nasilnika. Kako i zašto je moguće da svaka vest o njemu bude negativna? Čedomir je sinoć branio svoju decu, svoju porodicu, na pragu svog doma", kaže Jelena Jovanović.

Upozorava da, kako kaže, predugo traje ovo maltretiranje.

"Ugrožena je bezbednost naše porodice, dece koja su noćas bila svedoci događaja, koji se desio ispod njihovog prozora. Cesto slušaju odatle uvredljive pesme i pretnje od strane navijača.

Kako su mediji sinoć preneli, Jovanović je oko 22 časa gađao kamenom jedan lokal brze hrane nakon svađe sa radnicima, nakon čega je odvezen policijskim vozilom.

Jovanović je jutros je za TV Prva izjavio da je bacio stolicu u izlog lokala nedaleko od njegove kuće, nakon što su ga, kako je rekao, napali navijači ispred tog lokala.

Njegova žena je takođe automobilom krenula za njima u pratnji advokata, javile su Novosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"TO SA MNOM NE MOŽE DA PROĐE" Čedomir Jovanović dao izjavu: "Bacio sam stolicu na izlog, samo taj jezik razumeju"

Izvor: Blic, 03.Jun.2021

Lider LDP Čedomir Jovanović rekao je jutros da je u sredu uveče nakon incidenta ispred jednog restorana brze hrane na Novom Beogradu otišao u policiju i da je dao izjavu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.