Izvor: Luftika.rs, 21.Jun.2023, 14:29

Još jedna pevačica albanskog porekla napadnuta na koncertu, muškarac se popeo na binu i lupio joj šamar (VIDEO)

Pevačica Amanda Ava Koci, poznatija kao Ava Maks (29), nastupila je u utorak uveče u Los Anđelesu, kada je muškarac koji je prisustvovao koncertu skočio na binu i ošamario je.
Nakon incidenta, Ava je nastavila nastup iako je zadobila povrede na licu, a na jednom snimku se vidi kako se pevačica drži za glavu, piše Telegraf.
Nepoznatog muškarca je obezbeđenje odmah udaljilo sa koncerta, a pevačica koja se predstavlja kao sto posto Albanka, oglasila se nakon skandala i >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << otkrila da joj je čovek iz publike naneo povrede i ogrebao unutrašnjost oka.
Fan jumps on stage and scratches @AvaMax tonight during ‘The Motto’ pic.twitter.com/r3ZLR2cEkx
— matt (@intomattyou) June 21, 2023

Podsetimo, pre samo dva dana još jedna pevačica albanskog porekla, Bebe Rexha, pogođena je telefonom u glavu na nastupu u Njujorku, nakon što je pokazala dvoglavog orla, simbol Velike Albanije.
Bebe je tada hitno prekinula koncert i završila je u bolnici, sa tri kopče na glavi.
Albanska pevačica pokazivala dvoglavog orla na koncertu, iz publike je pogodili telefonom u glavu (VIDEO)

Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.