JOŠ JEDAN UŽAS U BEOGRADSKOJ ŠKOLI Dečak pretio smrću drugovima i razrednoj - intervenisale policija i Hitna pomoć

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 12:44

JOŠ JEDAN UŽAS U BEOGRADSKOJ ŠKOLI Dečak pretio smrću drugovima i razrednoj - intervenisale policija i Hitna pomoć

Intervenisala je policija, ali i Hitna pomoć.

U jednoj školi na teritoriji opštine Surčin juče je došlo do ozbiljnog incidenta u kome je jedan učenik pretio smrću drugovima i razrednoj starešini.

Dečak (15) je, kako se saznaje, došao u školu i posvađao se s drugovima. Potom je pretio da će da ih ubije, a te reči uputio je i svojoj razrednoj.

Nakon ovog izgreda dečak je napustio školu.

Intervenisala je policija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali i Hitna pomoć, koja ga je prevezla u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu.

Nakon pregleda je priveden u surčinsku policiju, gde mu je, u saradnji sa VJT za maloletnike, napisana prijava za ugrožavanje sigurnosti.

Niko nije povređen u ovom incidentu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Učenik osumnjičen da je prijetio smrću drugovima i razrednici

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Maj.2023

U jednoj školi na teritoriji opštine Surčin juče je došlo do ozbiljnog incidenta u kome je jedan učenik prijetio smrću drugovima i razrednici, javljaju srpski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.